Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás - éttermek Abádszalókon képes leírás - Abádszalók.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - éttermek Abádszalókon - Abádszalók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: abadszalok.tlap.hu » Vendéglátás - éttermek Abádszalókon
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fehér Amúr Halászcsárda - Poroszló

Fehér Amúr Halászcsárda - Poroszló

Egész évben halspecialitásokkal, zárt, fűthető teraszunkon élvezheti a természet szépségeit! Éttermünk közvetlenül az élő Tisza partjánál található. Halkülönlegességeink mellett további 130 féle étel közül választhat. Kerekesszékes vendégeink részére akadálymentes megközelíthetőséget, kisgyermekkel érkezőknek pedig bébietetőszéket biztosítunk

Lilaakác vendéglő

Lilaakác vendéglő

Kora tavasztól késő őszig szeretettel várja vendégeit az abádszalóki Lilaakác Kisvendéglő. A több mint 100 éves, falusi kocsmaépületből átalakított vendéglőben a tradicionális magyar konyha remekei mellett helyi specialitásokat is kínálunk. Vendégeink válogathatnak a magyar borvidékek legkiválóbb pincészeteinek legjobb boraiból. Vendéglőnk kerthelyiségét egy, az épülettel egyidős lilaakác teszi hangulatosabbá. Amíg Ön jól érzi magát, gyermeke a játszóterünkön szórakozhat.

Pedro Pizzeria

Pedro Pizzeria

Megnyílt Abádszalók pizzériája! Szeretettel várjuk vendégeinket a mediterrán kialakítású pizzéria / sörözőnkben. Üzletünket 2007. novemberében nyitottuk az Arany János úton, a strandra vezető üzletsortól kb. 200 méterre, a Faház Motel szomszédságában. Egy kisebb nem dohányzó légkondícionált belső résszel rendelkezünk, és egy nagyobb utcára néző terasszal, saját parkolóval. Ételeink között sokféle pizza szerepel, illetve árulunk hamburgert és tortilla tekercset is. A tésztát természetesen helyben gyúrjuk és sütjük.

Vitorlás Vendégház és Étterem

Vitorlás Vendégház és Étterem

A Tisza-tó egyszerre ad meg mindent a kalandvágynak, a szemnek, az érzékeknek, s a gyomornak. A zsibongó strand, a természeti ritkaságok, a horgászat, a vízi sportok, kulturális és szórakoztató programok valamint a gasztronómia felejthetetlen élményt nyújtanak. A 127 km2 nagyságú Tisza-tó egyedisége abból adódik, hogy egy időben más-más arcát mutatja az idelátogató, pihenni, kikapcsolódni, élményekben gazdagodni vágyó turistáknak. Tegyen egy képzeletbeli utazást egy különleges vízivilágban, az alföld síkságán, a hömpölygő folyó és a tó találkozásánál! Burjánzó ártéri erdők, sárgán aranyló homokpadok, holtágak, szigetek, öblözetek... madarak ezrei köröznek a levegőben és bújnak a nádasokban... Körülöttünk csend és harmónia.

Tuti menü