Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalat képes leírás - Abádszalók.tlap.hu
részletek »

Vállalat - Abádszalók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: abadszalok.tlap.hu » Vállalat
Keresés
Találatok száma - 3 db
Kovács Tüzép

Kovács Tüzép

A vállalkozás 1990. január 2-án indult el Poroszlón, 1996-ban korlátolt felelősségű társasággá alakult. A szervezeti változást a cég dinamikus fejlődése indokolta. A Kovács Tüzép Kft. telephelyei a Tisza-tó vonzáskörzetében és a megyeszékhelyen helyezkednek el. 1997-től a vállalkozás a minőségi fejlesztésekre helyezte a hangsúlyt. A cég új raktárakat épített, valamint a már meglévőket korszerűsítette.

Magyar Bor és Pálinka Háza Nosztalgia Ajándékbolt

Magyar Bor és Pálinka Háza Nosztalgia Ajándékbolt

Gyönyörű környezetben, gazdag kínálattal várja vásárlóit a Deák Ferenc úti üzletsor végén az ajándékbolt. Kínálatában több mint 100 féle minőségi bor; kisüsti és ágyas pálinka mellett megtalálhatóak szivarok, nosztalgia jellegű ajándékok, valamint abádszalóki emléktárgyak a legnagyobb választékban. A régió legnagyobb LEGO kínálatából is itt választhat. Májustól szeptemberig napilapok, hírlapok, szórakoztató magazinok.

Tisza-Víz Víztermelő Kft.

Tisza-Víz Víztermelő Kft.

Tisza-Víz Víztermelő Kft. Az ivóvízminőség az Európai Unióba való belépés előtt az akkori szabványoknak, úgy ahogy megfelelt, de mind az uniós, mind pedig a magyarországi minőségi szintek emelkedése miatt, a vízminőséget javítani kell, szükséges! Társaságunkat is érinti az Észak-Alföldi Ivóvízminőség Javító Program I. és II. üteme. Az I. ütemben Tiszaszentimre község, Nagyiván község a II. ütemben a fennmaradó településeink érdekeltek. Az ivóvízminőséget, annak javítását a vízben határértéken felüli ammónium, vas és mangán jelenléte teszi szükségessé. A településeken elsősorban technológiai üzemmód váltások következnek be.

Tuti menü