Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport - Abádszalók képes leírás - Abádszalók.tlap.hu
részletek »

Sport - Abádszalók - Abádszalók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: abadszalok.tlap.hu » Sport - Abádszalók
Keresés
Találatok száma - 3 db
Horgászás

Horgászás

Az oldalam célja a Tisza-tó horgászati lehetőségeinek bemutása. A tó 127 négyzet km. Nagyon-nagyon változatos, hatalmas nyiltvíz területek és öreg holttisza medrek, gyékény és nádszigetek egyéb szárazulatok, öreg morotvák teszik egyre változatosabbá a tájat és a horgászati lehetőségeket.

Horgászat - Tisza-tó

Horgászat - Tisza-tó

Üdvözöljük a Tisza-tó vadregényes vízi világában! Ha feledhetetlen környezetben szeretne horgászni, ha lélekben visszatérne az ősi pákászat színhelyeire és ha halat is szeretne fogni - itt a helye a Tisza-tónál! Itt minden együtt van, ami szükséges egy igazi horgászkiránduláshoz. A Tisza-tó az országos átlagot jóval meghaladó fogási lehetőséget kínál, főleg ragadozó halakból. A parton kényelmes szállás, jól ellátott horgászboltok, forgalmas csónakkikötők, felkészült horgászvezetők várják. A tavon a csend, a nyugalom és a háborítatlan természet honol.

Tisza-tó Yacht Charter - hajóbérlés

Tisza-tó Yacht Charter - hajóbérlés

Tapasztalataink szerint a legtöbb hajózni kívánó ember előbb utóbb úgy a vitorlás, mind a motoros képesítést is meg kívánja szerezni. A Tisza-tó vízrendszere (és különösen az abádszalóki öböl) különösen alkalmas arra, hogy a vitorlázás alapismereteit és a motoros hajózáshoz szükséges gyakorlati rutint egyszerre szerezhessük meg. Az oktatás bentlakásos rendszerben, félpanziós ellátással történik, mely keretében az oktatási nap egyik felében elméleti, másik felében gyakorlati képzést nyújtunk.

Tuti menü