Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Abádszalók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Abádszalók képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: abadszalok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
2012-es nyári rendezvények Abádszalókon

2012-es nyári rendezvények Abádszalókon

Abádszalók Kelet-Magyarország egyik legismertebb idegenforgalmi központja. A mozgalmas turizmust kedvelők leginkább az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat programjai és a Tisza-tó természeti értékei után érdeklődnek. A legújabb információkat a 2012. évi nyári rendezvénysorozatról itt találja meg.

Ab-Lak

Ab-Lak

A szálláson felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére (gáztűzhely, mikro, evőeszközök, étkészletek, hűtő- és fagyasztószekrény, alapvető fűszerek, kávéfőző). A szálláshely fekvőhelyeihez az ágynemű és huzat biztosított. A szállás tágas, zöld növényzettel ellátott, zárt udvarral rendelkezik, ahol lehetőség van parkolásra illetve bográcsolásra (bogrács és állványa rendelkezésre áll) is. A szállás udvarán megoldható a zárt garázsban történő parkolás (1 férőhely). A szabadban kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére.

Abádszalók honlapja

Abádszalók honlapja

Abádszalók város Kelet-Magyarország egyik legismertebb turisztikai célpontja. Legfőbb turisztikai vonzereje az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat programjain és a Tisza-tó természeti értékein alapul. A legfrissebb információkat a nyári rendezvénysorozatról itt étheti el.

Abádszalók Info

Abádszalók Info

Abádszalók szállás kiadó! A szálláson felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére (gáztűzhely, mikro, evőeszközök, étkészletek, hűtő- és fagyasztószekrény, alapvető fűszerek, kávéfőző). A szálláshely fekvőhelyeihez az ágynemű és huzat biztosított. A szállás tágas, zöld növényzettel ellátott, zárt udvarral rendelkezik, ahol lehetőség van parkolásra illetve bográcsolásra (bogrács és állványa rendelkezésre áll) is. A szállás udvarán megoldható a zárt garázsban történő parkolás (1 férőhely). A szabadban kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére.

Abádszalók labdarúgása

Abádszalók labdarúgása

Abádszalók labdarúgása, sportja, mérkőzései. Abádszalóki sportesemények. Az első hazai bajnoki mérkőzésen nem sikerült pontot sem szerezni. Sajnos a támadásban elkövetett hibáink miatt nem tudtunk elég eredményesek lenni. A vendég csapat két rögzített helyzetből /szöglet, szabadrúgás / tudott ellenünk gólt szerezni, mi pedig a kidolgozott helyzeteinket sem tudtuk gólra, gólokra váltani

Abádszalók részletes térképe és útvonaltervezés

Abádszalók részletes térképe és útvonaltervezés

Útvonaltervezés interaktív térkép Aki felkeresi ezt az oldalt az megtalálja Abádszalók látványosságait, nevezetességeit, vagy egyszerűen csak azt a címet, ahol a szállása lesz, Önnek és családjának. Ha szeretné itt fellelheti a helyi közintézményeket.

Abádszalók szállásajánló

Abádszalók szállásajánló

Szállás, szálláshelyek, szállásadók, fizetővendéglátók, kiadó szoba apartman címek telefonszámok Abádszalók és a Tisza-tó térségében. Camping és sátorhely valamint egyéb szállásajánló, sátorhelyekkel, fürdőszobás konyhás házakkal, főzési lehetőségekkel, áraikkal.

Abádszalók Városi Tűzoltóság

Abádszalók Városi Tűzoltóság

Abádszalók település mint közigazgatási egység 1896- óta létezik. Korábban Tiszaabád és Tiszaszalók néven különálló közigazgatásként működött. Érdekesség az, hogy ezt megelőzően már 1889-ben Abád-Szalóki Önkéntes Tűzoltó Egylet néven szervezetbe tömörültek a tűzvédelemért tenni akaró helybeliek. Az alakuló ülésen Mászáros Lajos nevezetű iparos embert elnökké, valamint Varró István nevű, szintén iparost parancsnokká választották.

Abádszalóki babamúzeum

Abádszalóki babamúzeum

Faluház - Babamúzeum 56 cm-es méretű babákon több mint 560 rend ruha tekinthető meg. Elsősorban a Kárpát-medence területéről származnak, de lelkes adakozók, diplomaták jóvoltából a Föld több mint 60 országának jellegzetes népviselete is kiállításra került itt 218 db babán bemutatva. Érdemes megtekinteni az épületben látható helytörténeti gyűjteményt és az itt élők tárgyi kultúráját. Azt akarjuk, hogy a Faluházban tett látogatásuk után maradandó élmlényekkel telve térjenek haza. Hasznos időtöltést, kellmes időtöltést kívánunk minden kedves látogatónkank! Legyen a vendégünk!

Hirdetés
Abádszalóki kiadó ház

Abádszalóki kiadó ház

Kiadó ház Abádszalókon Nyaralás céljából kiadó Abádszalókon egy hangulatosan felújított 3szoba x 2személyes önálló parasztház. A szobák tetszőlegesen pótágyazhatók. A házban jól felszerelt konyha (mikró, hűtő, tűzhely), 2 fürdőszoba, étkező, TV teszi kényelmesebbé a nyaralást. A kertben árnyékot adó fákkal és sövénnyel övezve kerti pados bográcsozás, szalonnasütés, grillezés, a zárt udvarra autóbeállás lehetősége adott.

Abádszalóki Nyár - Tisza-tó strand

Abádszalóki Nyár - Tisza-tó strand

Minden nap program az Abádszalóki Élményközpontban! A hét minden napján ingyenes - szabadtéri disco az Élményközpontban felállított DJ Színpadon, hétvégenként sztár dj.-kel Minden vasárnap, hétfőn és kedden ingyenes - Szalóki Filmfesztivál - kertmozi - a Szabadtéri Színpadon Szerdán, csütörtökön ingyenes - zenés nosztalgia est a Szabadtéri Színpadon Péntekenként ingyenes - szabadtéri buli sztárvendéggel a Fesztiválszínpadon Szombatonként délután 13 órától Mozdulj Tisza-tó 2011 sport rendezvénysorozat, Este 21 órától ingyenes - élő koncert, a Fesztiválszínpadon

Abádszalóki Nyár Fesztivál Kalauz

Abádszalóki Nyár Fesztivál Kalauz

Koncert minden mennyiségben! Abádszalók várja a zenét szerető közönséget. Számos zenés szórakozóhelyen túl, az alábbi koncertek teszik változatóssá vendégink szórakozását. Amennyiben horgászni szeret, akkor Abádszalók jó választás.

Abádszalóki szállás

Abádszalóki szállás

Abádszalóki nyaralás. A legjobb döntés Abádszalóki szállás a Tisza-tó partján! Abádszalókon a Tisza-tótól 500 m-re található 4 szobás faházban kedvező áron szobák kiadók. Felszereltség: minden szobában TV, saját fürdőszoba, jól felszerelt konyha, zárt udvarban való parkolási lehetőség akár motorcsónak / jet-ski utánfutóval is, nyársaló - bográcsozó hely, grillezési lehetőség, a társalgóban csocsó asztal, darts játék, biliárd, kerékpár-bérlés (4 db)

Abádszalóki viharkár: a héten pénzt kap az önkormányzat

Abádszalóki viharkár: a héten pénzt kap az önkormányzat

Várhatóan még augusztusban helyi rendeletben szabályozza Abádszalók önkormányzata azt, hogyan használható fel az a 60 millió forint, amelyet a kormány adott támogatásként a július 9-i viharkárok enyhítésére. A támogatási szerződést szerdán írták alá a Belügyminisztériumban, és az összeg várhatóan pénteken megérkezik az önkormányzat számlájára - mondta csütörtökön Kovács Mihály polgármester. Tájékoztatása szerint a pénz a házakban keletkezett károk felszámolására, a lakhatási feltételek biztosítására fordítható, legfeljebb a káreseményt megelőző állapotok mértékéig. A 2013. január 31-ig felhasználható támogatásból elvileg mindenki kaphat, így azok is, akiknek van lakásbiztosításuk. A kép nagyon árnyalt, és a rászorultság mértéke az egyedi problémák miatt szinte épületenként eltérő - fogalmazott.

Abádszalókon jótékonysági szervezetek is segítenek

Abádszalókon jótékonysági szervezetek is segítenek

A Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a helyi városüzemeltetés szakembergárdájának közreműködésével folyik Abádszalókon a településre július 9-én lecsapott, jégesővel kísért viharban megsérült épületek helyreállítása - közölte Kovács Mihály (Összefogás Abádszalókért Egyesület) polgármester szerdán.

Abádszalókon szállás

Abádszalókon szállás

Abádszalókon szállás, szálláshely kiadása és egyéb hírek, információk! Abádszalók nyaralási lehetőségei a Tisza-tó partján. Információk Az idegenforgalmi adó mértéke (IFA) 18 - 70 év között: 300 Ft/fő/éj A szállásfoglalás és a szállás feltételei minden esetben a szállásadó és a szállást igénybe vevő közti megállapodás alapján alakul ki. A honlapon található adatok tájékoztató jellegűek.

Abádszalókról

Abádszalókról

Ez az ötezer fölötti lélekszámot számláló település a Tisza-tó gyöngyszeme, a tó déli partján található. A század elején a község még megosztott volt, a két településrészt egymástól egy utca választotta el. Az 'abádi' rész református vallású volt, a 'szalóki' rész pedig katolikus. Azóta a két település összeépült, és lakói is keveredtek. Abádszalók közepén találjuk közigazgatási központját, a Polgármesteri Hivatalt. Van saját nagy postája, modern általános iskolája, több orvossal üzemelő rendelőintézete, annak közelében gyógyszertár.

Tuti menü