Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Abádszalóki Horgászat képes leírás - Abádszalók.tlap.hu
részletek »

Abádszalóki Horgászat - Abádszalók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: abadszalok.tlap.hu » Abádszalóki Horgászat
Keresés
Találatok száma - 4 db
Horgászbottal a Tisza-tavon

Horgászbottal a Tisza-tavon

2010 évi horgászat,aki nem akar két horgászengedélyt váltani erre az évre az várja meg a március másodikát.Az ügyészség akkor jelenti be, ki nyerte a Tisza-tó horgászkezelési jogát a továbbiakban. Az oldalam célja a Tisza-tó horgászati lehetőségeinek bemutása. A tó 127 négyzet km. Nagyon nagyon változatos, hatalmas nyiltvíz területek és öreg holttisza medrek, gyékény és nádszigetek egyéb szárazulatok, öreg morotvák teszik egyre változatosabbá a tájat és a horgászati lehetőségeket.

Tisza-tavi horgászat

Tisza-tavi horgászat

Üdvözöljük a Tisza-tó vadregényes vízi világában! Ha feledhetetlen környezetben szeretne horgászni, ha lélekben visszatérne az ősi pákászat színhelyeire és ha halat is szeretne fogni - itt a helye a Tisza-tónál! Itt minden együtt van, ami szükséges egy igazi horgászkiránduláshoz. A Tisza-tó az országos átlagot jóval meghaladó fogási lehetőséget kínál, főleg ragadozó halakból.

Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetsége

Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetsége

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. 2010. január elsejétől gyakorolja a Tisza-tó területén a halászati hasznosítási jogot. A kft. tulajdonosai a helyi önkormányzatok, valamint a Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetsége. Az állami halászati jog hasznosítása kiírt és még 2000-ben megnyert pályázat alapján a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériummal megkötött haszonbérbe adási szerződés alapján a vízterület halgazdálkodása azok - a térség - kezébe került, akik leginkább érdekeltek a halállomány javításában, a horgászat és az ahhoz szervesen kapcsolódó horgászturizmus fejlesztésében.

Tisza-tó térképe

Tisza-tó térképe

A Tisza-tavon egy élmény a horgászat! Változatos parttal(sekély homok padok, meredek kővezések, szakadt partfalak, bedőlt fák stb.)Ha valaki erre jár érdemes eltölteni pár napot a környéken.A felsorolt halak mindegyike megtalálható ezen a szakaszon.

Tuti menü