Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Abádszalók - Szolgáltatás képes leírás - Abádszalók.tlap.hu
részletek »

Abádszalók - Szolgáltatás - Abádszalók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: abadszalok.tlap.hu » Abádszalók - Szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Abádszalók Városi Tűzoltóság

Abádszalók Városi Tűzoltóság

Abádszalók település mint közigazgatási egység 1896- óta létezik. Korábban Tiszaabád és Tiszaszalók néven különálló közigazgatásként működött. Érdekesség az, hogy ezt megelőzően már 1889-ben Abád-Szalóki Önkéntes Tűzoltó Egylet néven szervezetbe tömörültek a tűzvédelemért tenni akaró helybeliek. Az alakuló ülésen Mászáros Lajos nevezetű iparos embert elnökké, valamint Varró István nevű, szintén iparost parancsnokká választották.

Fabrikett tüzifa helyett

Fabrikett tüzifa helyett

A fa brikett korszerű, környezetbarát tüzelőanyag,. Fűtőértéke közel a duplája a hagyományos tűzifáénak. Felhasználása kényelmes, tiszta. Használható bármilyen fa, szén vagy vegyes tüzelésű kazánban, kandallóban, cserépkályhában. Minden olyan tüzelőberendezésben alkalmazható, ahol fa vagy szén elégethető. Magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek egyaránt ajánljuk Javaslatok a fa brikett használatához: Kályhába, cserépkályhába, kandallóba a tűzifához hasonló módon kell a fa brikettet használni, de a tűztérbe egyszerre a fánál megszokott mennyiség felét-háromnegyedét kell betölteni.

Kertépítés és automata öntözőrendszerek

Kertépítés és automata öntözőrendszerek

Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei A szakértelemmel megtervezett és az adott kert igényeihez igazodóan programozott automata öntözőrendszerek segítségével jelentős energiát és költséget takaríthatunk meg. A napközbeni locsolással kijuttatott víznek akár a 70%-a is elpárologhat, addig a programozható öntözőrendszerekkel az éjszaka folyamán kijuttatott víznél ugyanez csupán 10% párolgási veszteséget jelent.

OTP Bank

OTP Bank

Bankkártya információs portál a bankkártyák és banki szolgáltatások témakörében. Betéti kártyák, hitelkártyák, bankszámlák, ATM-ek, bankfiókok adatbázisa, cikkek, hírek, on-line kártyaigénylés, és sok más... Itt megtalálja az Abádszalóki ATM - eket.

Posta

Posta

Innen indul Magyarország, legyen az nyaralás, kirándulás, túra, mert itt egyaránt található szállás, program és látnivaló is. Az ide látogatók feladhatják leveleiket, képeslapjaikat szeretteiket, megosztva ígyvelük az itt szerzett kedves emlékeket.

Riviéra Vízisport - Tisza-tó Abádszalók

Riviéra Vízisport - Tisza-tó Abádszalók

Vállalkozásunkat 1990-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy a vizi turizmus láncszemeként részt vállaljunk a Tisza-tó illetve Abádszalók fejlődésében. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal és eszközeinkkel szeretnénk felejthetetlen nyári élményt nyújtani a vizisportok szerelmeseinek.

Wiking Kikötő

Wiking Kikötő

A Wiking kikötő Megközelítés Budapestről: M3-ason Füzesabonyig, utána jobbra, az első faluban jobbra, majd lekanyarodni Kömlő felé, irány egyenesen Kisköre, a vasúti hídon át, az út végén Abádszalók balra.

Tuti menü